Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Опубліковано перший тизер українського історичного фільму «Крути 1918»

22 січня в мережі Інтернет з’явився перший тизер вітчизняного історичного військового екшену «Крути 1918», який присвячений відомій битві під Крутами. Про це інформує «АПУ».

1918 рік – рік боротьби за національне визволення країн, що перебували під гнітом Російської імперії. Більшовики наступають на Київ, місто наповнене агентами Троцького, йде агітація пролетаріїв. Грушевський видає IV Універсал – про захист України. Патріотично налаштовані студенти, головні герої фільму, готуються боронити Київ і героїчно б’ються в бою під Крутами.

«На тлі доленосних подій в країні двоє братів Андрій і Олекса Савіцькі закохуються в прекрасну дівчину Софію. Більшовики підступають до Києва, місто наповнений червоними агентами. Уряд УНР кидає на боротьбу з ворогом всі боєздатні частини армії, включаючи юнкерів і студентів. Чотири сотні юнаків, серед яких Андрій і Олекса, виступають проти чотиритисячного добре озброєного війська», – йдеться в офіційному синопсисі.

У режисерському кріслі – Олексій Шапарєв (постановник кримінально-боксерської драми «Правило бою» і військового серіалу «Гвардія»).

У ролях – Євген Ламах, Надія Коверская, Андрій Фединчик, Олексій Тритенко, Олександр Піскунов, Дмитро Ступка, Остап Ступка, Наталя Васько. Зйомки фільму проходять у Київській області.

Реліз стрічки запланований на 11 жовтня 2018 року. А уже 25 січня у кінотеатрі «Оскар» (Київ, ТРЦ «GULLIVER», пл. Спортивна 1а) за участі державного секретаря Міністерства інформаційної політики України Артема Біденка відбудеться прес-конференція присвячена презентації художнього фільму «Крути 1918».

Фото kruty.org.ua.

Будь першим хто прокоментує

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    Повідомити про помилку

    Текст, який буде надіслано нашим редакторам: