Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Суд відновив справу проти Кернеса

Полтавський апеляційний суд відновив розгляд справи проти мера Харкова Геннадія Кернеса, яка була закрита в 2018 році. Про поновлення справи повідомляє сайт Офісу генпрокурора.

«Полтавський апеляційний суд 31 січня 2020 задовольнив апеляційні скарги Офісу генерального прокурора і потерпілих у кримінальному провадженні за фактом позбавлення волі і заподіяння тілесних ушкоджень громадянам під час мирних акцій протесту в січні 2014 року на території м. Харкова. Зараз обвинувальний акт в зазначеному кримінальному провадженні спрямований на новий судовий розгляд», – йдеться в повідомленні Офісу.

У документі сказано, що районний суд Полтави закрив кримінальне провадження «у зв’язку з нібито відмовою сторони обвинувачення від підтримання державного обвинувачення». Прокуратура зазначає, що за відмову від обвинувачення районний суд прийняв «відсутність на судовому засіданні влітку 2018 прокурорів Генпрокуратури».

Також в повідомленні прес-служби зазначено, що хід судового розгляду знаходиться на контролі у керівництва Офісу генпрокурора.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Будь першим хто прокоментує

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    Повідомити про помилку

    Текст, який буде надіслано нашим редакторам: