Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Як правильно пити каву?

Що не кажіть, а кава зараз в тренді. Куди не гляньте – без неї ніде. От, наприклад, пройдіться однією із вуличок вашого міста, уважно роззираючись навколо. Гарантуємо, точно зустрінете декількох людей, що п’ють каву із картонних стаканчиків, поспішаючи у своїх справах. Окрім того, вам неодмінно зустрінуться 1-2 кав’ярні і, звісно, вщент наповненими любителями кави.

А ще каву пропонуватимуть у кожному із магазинів. Навіть в газетному кіоску знайдеться матеріал-другий про каву в тому чи іншому глянці. І розмови про неї також можна почути. Тренд? Звісно! Таки тренд. Проте є одне «але»… Не завжди усе те, що в тренді ми вміємо «споживати». А як щодо кави, яку обожнюємо понад усе, і вже не один десяток літ?

І для її споживання є свої правила!

Тільки уявіть собі, кава допомагає відновлюватися печінці (!), захищає від токсинів і продовжує її молодість! Проте лише в тому випадку, якщо каву приготувати правильно!

Найкращий варіант вживання кави, як вважають спеціалісти, – середземноморський. І цей факт довели довгожителі Середземномор’я. Вони й гадки не мають, що таке проблеми з печінкою. Тож як це – кава по-середземноморськи?

Уранці слід випити чашку свіжозвареної меленої кави без цукру, потім заїсти її невеликою кількістю вершкового масла. Якою ж точно буде його доза? Достатньо лише зачепити масло на кінчик ножа.

Далі – сніданок. Найбільш оптимально за все – поснідати через 1 годину після чашки цілющого напою і, звичайно що, сніданок має бути легким.

А ще натуральна кава – прекрасний жовчогінний засіб. І вранці він працює якнайліпше. Ніякий цироз, жодна жовчнокам’яна хвороба після такого регулярного вживання кави не загрожують вашому організму!

Окрім того, кава з маслом сприяє зниженню холестерину в крові і є чудовою профілактикою захворювань серцево-судинної системи. А це – не тільки неймовірна користь для тіла, а й нові смакові відчуття! Випробуйте на собі! Результатом будете задоволені!

Якщо ж ви не п’єте каву без цукру, не турбуйтеся: з оздоровчою метою цей цілющий напій можна пити і з цукром, проте у такому випадку – неодмінно із вершками або молоком. Печінка, як і мозок, любить цукор і любить корисні жири, що містяться в молоці.

Правильна натуральна кава зранку – «рятівне коло» для печінки! Тож пийте каву за відповідними канонами і будьте здорові!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Будь першим хто прокоментує

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    Повідомити про помилку

    Текст, який буде надіслано нашим редакторам: