Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На гастролі в Україну не пустили відомих акторів з РФ

В аеропорту Запоріжжя групі акторів із Російської Федерації, які прибули рейсом із Варшави, відмовили у в’їзді в Україну.

Інцидент стався в неділю, 19 січня.

За повідомленням Держприкордонслужби, одному громадянину Росії було відмовлено в перетині кордону та поінформовано про заборону в’їзду на територію України й проставлено відповідну відмітку у паспорті. Ще троє росіян не змогли пояснити доцільності та мети свого перебування в Україні.

Заборона на в’їзд стосується актора Сергія Колесникова. Мету перебування в Україні не змогли пояснити актори Лариса Удовиченко, Андрій Бутін та особа, що їх супроводжувала.

Ще один актор – Марат Башаров, який також мав брати участь у гастролях в Запоріжжі, Києві та інших містах, в Україну не прилетів.

Як відомо зі ЗМІ, 19 січня в Запоріжжі мала відбутися театральна вистава «Ідея фікс» за участі зазначених акторів. Громадські активісти готували акцію протесту та анонсували блокування виступу російських акторів з огляду на те, що Марат Башаров раніше неодноразово незаконно в’їжджав до окупованого Криму.

Зрештою вистава в Запоріжжі була скасована.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Будь першим хто прокоментує

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    Повідомити про помилку

    Текст, який буде надіслано нашим редакторам: