Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Суд підтвердив незаконність підвищення тарифів за позовом Тимошенко

Шостий апеляційний адміністративний суд відхилив апеляцію Кабміну, підтвердивши законність рішення колегії суддів Окружного адмінсуду Києва, який задовольнив позов Юлії Тимошенко щодо незаконного підвищення ціни на газ для населення і теплокомуненерго. Про це повідомила в Facebook лідер Батьківщини Юлія Тимошенко.

«Тепер громадяни можуть вимагати компенсації за те, що 5 років вони платили за газ, тепло і гарячу воду за підвищеними тарифами. Тепер президент отримав повне право накласти вето на ті постанови уряду Гройсмана-Порошенко. А коли після виборів буде переформатована влада – винні в незаконному підвищенні тарифів будуть відповідати перед законом», – написала вона.

Наживо. Мій виступ у парламенті. Я демонструю рішення апеляційного суду за моїм позовом, яке підтвердило: урядові постанови про підвищення цін на газ були незаконними. Це наша перемога. Тепер громадяни можуть вимагати компенсації за те, що 5 років вони платили за газ, тепло і гарячу воду за підвищеними тарифами. Тепер президент отримав повне право накласти вето на ті постанови уряду Гройсмана-Порошенка. А коли після виборів буде переформатована влада – винні у незаконному підвищенні тарифів будуть відповідати перед законом. Наша команда про це подбає. #требадіяти#коаліціядій#Батьківщина

Опубліковано Юлією Тимошенко Вівторок, 9 липня 2019 р.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Будь першим хто прокоментує

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    Повідомити про помилку

    Текст, який буде надіслано нашим редакторам: